Recent Post

Thursday, 9 February 2012

Ekspresi Kembara FORTEEN Di Kedah
Kemunculan kumpulan FORTEEN di Malaysia semakin mendapat tempat di persada industri seni tanahair. Satu demi satu nama artis baru muncul mencuri tumpuan dalam memeriahkan lagi persada hiburan. Radio Televiyen Malaysia (RTM) tidak ketinggalan untuk sama sama bekerjasama dengan kumpulan vokal harmoni ini dalam program di TV1 iaitu Xpresi Kembara.

Empat anak remaja yang menggelarkan diri mereka FORTEEN ini antara kumpulan vokal yang terlibat untuk program Xpresi Kembara di Kedah baru baru ini. Gelagat percutian mereka di Kedah yang dirakamkan ini dapat ditonton di TV1 nanti. Program yang berbentuk travelogue ini akan membawa artis - artis tempatan di tempat tempat menarik di seluruh negara.
Xpresi kembara bersama kumpulan FORTEEN di Kedah di mana kita dapat menyaksikan kumpulan yang dianggotai empat anak muda Muhammad Ridzuan Sharifuddin (One), Mohamad Arif Ameerais Azhar (Ameer), Muhammad Izzul Islam Mazlan (Izzue) dan Saiful Ridzuan Abdul Hamid (Ariz) melakukan aktiviti seperti "jungle tracking" di Ulu Legong, mandi manda di Lata Bayu dan Lata Gading. Selain itu juga, kumpulan FORTEEN turut melawat ke Sungai Petani dan Baling.

Kepada semua peminat FORTEEN, jangan lupa saksikan aksi menarik mereka dalam rancangan Xpresi Kembara yang disiarkan setiap hari Sabtu di TV1 jam 12 tengahari nanti.


Sumber gambar di Facebook Xpresi Kembara dan FORTEEN.

No comments:

Post a Comment