Recent Post

Contact Us


Record Label
KRU Studios
Press Contact
Yanie Johari: +603 8320 1888 (Ext. 871) | +6016 2347 558 | yanie.johari@krustudios.com
Booking Agent
Izman Zainal +6012 2867838


59 comments:

  1. assalamualaikum.. sy sbnarnya teringin nak join KRU Studios.. tapi x pasti boleh atau x.. :(

    ReplyDelete
  2. nak join KRU Studios??macam mana tu ye?warga kerja atau artis bawah naungan mereka?huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. klau boleh nak join artis bawah naungan KRU Studios..

      Delete
    2. kalau join sebagai artis tu tak pasti pula..perlu hadiri ujibakat KRU handle la mungkin..

      Delete
    3. untuk tahun depan agak2 ada tak ujibakat..? sebab tahun nie sy SPM..

      Delete
    4. itu saya tak berani nak jamin dan pastikan...maaf...teruskan update di page facebook KRU Studios ok..

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
    6. kalau nk jd warga kerja???? camne???

      Delete
  3. hello . . sy sbnrnya dah lma nak jumpa forteen .. sy minat sgt2 dgn drg ne. lagi2 ariz . . forteen bila nak dtg sabah ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello !
      If Forteen ke Sabah, Forteen akan inform di Twitter mereka ataupun page mereka. Just sentiasa jengah page dan twitter mereka ;)

      Delete
  4. Salam.. saya ada 1 pertanyaan, blog ni siapa yang selalu update??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam...admin dgn rasa rendah dirinya segan nk bg tau sape yg update..cuba anda usha2 kat page FFC sape yg update blog ni k..TQ..hehe... :)

      Delete
    2. hmm~ rasa rendah dirinya segan??? oOoO.. haha

      Delete
  5. forteen,nanti datang la smap kajang, saya ade kat sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah jika di jemput ke sana ;)

      Delete
    2. buat show lepas pasca pmr....ramai kat sana minat forteen haha

      Delete
  6. izzue islam buat gaya baru nmpk ensem...apapun teruskan usaha...kami slalu menyokong forteen.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq very much Liyana. Keep it touch ;)

      Delete
  7. salam , curiosity took me here

    if u dont mind , nak tanya sangat vokalis forteen (ridzuan) tu sekolah rendah dekat mana ye ?

    rasa muka mcm schoolmate (sorry kalau silap orang).

    ReplyDelete
  8. mcm mana ye nak jadi ahli tetap forteenagers ?

    ReplyDelete
  9. Mohon Forteen buat event dekat Miri Sarawak pleaseeee :(

    ReplyDelete
  10. nak sangat jumpa abang ni semua . Forteen tak nak dtg ipoh ke ?

    ReplyDelete
  11. boleh x gengs Forteen fans nih ada aktiviti tlg inform ehh di twitter sy...plz...sy nk join..kt mna mna pun sy akan join jgk,,,juz sy selalu terlepas ja..sgt sedih..

    ReplyDelete
  12. Forteen dtg lh SMK Convent Klang..next year sy last year skola..

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. forteen dtglh mlaka...! dtg msim cuti sk0lh ye..sye nk sngt jmpe mreka sume...plisss....

    ReplyDelete
  15. how to join Forteen's fanclub?

    ReplyDelete
  16. assalammualaikum...sy nk tnya cm ner nak join forteenagers..dh lma nk join :)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum..admin.. sy shukri just call shook , sy film n animation student from mara art and design school atau kolej kemahiran tinggi mara, saya teringin nak praktikal di kru studio bila L.I(latihan industri) nanti. apa yang sy boleh buat untuk ke sini? mulai dari sekarng?

    ReplyDelete
  18. assalam sy nak tanya macam mana nak jadi warga kerja dengan kru,sy berminat nak bekerja di bawah kru :)

    ReplyDelete
  19. salam sebenarnya saya teringin sangat nak jumpa kumpulan forteen.saya minat sangat at mereka.bila nak datang ipoh buat persembahan..kalau abg 2 semua nak datang ipoh inform kat amaleena yew...love u all ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Amaleena. Insyallah, jika Forteen ke Ipoh untuk open show, akan di inform di twitter atau page Forteen. Keep it up kay ;)

      Delete
  20. Teringin nak jumpa FORTEEN di Bagan Serai,Perak . Ramai forteenagers kat sana :)

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum..saya minat sangat kumpulan Forteen. Sekarang ni saya baru sahaja dapat diploma and nak cari kerja penuh atau part time and kalau boleh nak sangat kerja bawah kru studio atau dengan forteen. Ada tak apa-apa kerja kosong yang boleh saya apply?

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum..
    Nak request sometink leh x??
    Boleh ke kalo nak invite Forteen wat persembhn kat skowla sye??Kalo Forteen sudi le.. :)
    Saya doa-doa banyak.. Teringin nak jmpe dgn Forteen.. :)

    ReplyDelete
  23. Berharap sangat nk jumpa Forteen kt JB..FORTEEN dtg lh JB..BTW we only support you.. :)

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum...hai,xtaw knp nk komen..sye xknal pon forteen actually tp prnah dgr lagu BERDUA BERSATU, sgt sdap ddengar,u guys have a lovely voice...gud luck in ur profession bcause i think you all sgt berbakat...jujur..:)

    ReplyDelete
  25. bila FORTEEN nak mari klate terr.. hehehe

    ReplyDelete
  26. salam , saya nak tny , procedure nak jemput Forteen as our guest for our event mcm mana ?

    ReplyDelete
  27. Salam,saya ni dari singapura,saya cume nk tanye,bile forteen akan datang singapura lagy? Daripade fiqah dan lihah..

    ReplyDelete
  28. kami berharap abang2 forteen akan datang di singapura lgy,kami teringin berjumpe abang2 semua di singapura..kami adalah perminat setia forteen di singapura :) salam..

    ReplyDelete
  29. saye pon minat sangat forteen.....bleh x klau forteen dtg SK UNDANG JOHOL....sbb saya thn ni thn last...ramai yg minat FORTEEN dkt sekolah saye...please :)

    ReplyDelete
  30. Salam, betulkah forteen nak datang UNIMAS sarawak tak lama lagi?? excited ni ^_^

    ReplyDelete
  31. Hi Forteen. I was unable to watch your performance in "sinaran hati 2013".. am feeling very dissapointed right now. Is there anymore upcoming shows in singapore? Or is there any other way that the fans can meet forteen upclose and personal? Looking forward to your reply! :)

    ReplyDelete
  32. Hi Forteen. I was unable to watch your performance in "sinaran hati 2013".. am feeling very dissapointed right now. Is there anymore upcoming shows in singapore? Or is there any other way that the fans can meet forteen upclose and personal? Looking forward to your reply! :)

    ReplyDelete
  33. Salam. Mcm mana prosedur nk jemput forteen buat persembahan ke universiti kami? saya ingin berhubung secara emel kerana byak benda yang ingin ditanyakan.

    ReplyDelete
  34. hi . fan club forteen dijemput hadir dekt concert amal dekt kolej aminuddin baki ukm on 15 mac 2014. anythg bole whatsapp mira 0147199304 utk kehadiran fan club forteen ye :)

    ReplyDelete
  35. nk tnya siked . baju t-shirt forteen tuu boleh order x?? for MSU student

    ReplyDelete
  36. saya minat sgt2 kumpulan forteen..saya akan sentiasa sokong kumpulan forteen...love you so much..

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Asaalamualaikum nak tanya .. mcm mana nak join FORTEEN kalau diorang ade buat mcm mkn2 dgn FORTEENAGERS

    ReplyDelete